نکات مهم تشریفات ورود و خروج کانادا

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۳/۱۳
  • نظرات : بدون دیدگاه

نکات مهم تشریفات ورود و خروج کانادا

پس از اخذ ویزای کانادا برای بازدید از کانادا باید به این نکات توجه داشته باشید: گذرنامه معتبری با حداقل شش ماه اعتبار داشته باشید.

برای بازدید از کشورهای معاف از ویزا(به استثای ایالات متحده) نیاز به خرید یک مجوز سفر الکترونیک (eTA, $7) که چیزی شبیه به برگه معافیت از ویزای SA’s ESTA است دارید.

برای بازدید از کشورهایی که نیاز به ویزا دارند باید پیش  از ورود به خاک کانادا برای درخواست ویزا اقدام گردد.

شرایط ورود به کانادا

مقررات گمرکی

در وب سایت رسمی آژانس مرزی کانادا در مورد قوانین مقرراتی مواردی ذکر شده که چند نمونه از این مقررات به شرح ذیل می باشد:

می توانید در مجموع تا سقف ۶۰ دلار هدیه با خود همراه داشته باشید.

تا سقف۱۰۰۰۰دلار وجه نقد موردگمرکی نداشته ،اما بیش از آنها باید به گمرک گزارش گردد.

همراه داشتن لوازم شخصی همانند لوازم کمپ ،تجهیزات ورزشی،دوربین ،لپ تاب در گمرک مشکل نخواهد داشت. اما بهتر است وجود این وسایل را به گمرک گزارش دهید . به خصوص زمانیکه چندین بار از مرز امریکا و کانادا قصد عبور داشته باشید.

حیوانات خانگی باید دارای شناسنامه باشند و گواهی مبتنی بر این طی ۳۶ ماه گذشته داروی هاری دریافت نموده اند را همراه داشته باشند.

می توانید داروهای شخصی خود را برای استفاه ۹۰ روزه همراه داشته باشید(در نظر داشته باشید درصورتی که داروها در امریکا تهیه شده باشد از لحاظ قانونی با مشکل مواجه خواهید شد.)

تا سقف ۲۰۰ نخ سیگار،۵۰ نخ سیگار برگ،۲۰۰ گرم تنباکو،۲۰۰ نخ چوب تنباکو را بدون پرداخت عوارض گمرکی همراه داشته باشید.

پاسپورت

بسیاری از بازدیدکنندگان بین المللی برای ورود به کانادا نیاز به پاسپورت دارند . در مرزهای دریایی و زمینی شهروندان امریکایی می توانند از گواهینامه ،کارت اقامت دایم و یا کارت نکسوز استفاده نمایند.

ویزا

بازدیدکنندگان برخی کشورها برای ورود به کانادا نیاز به ویزا دارند برای بازدید از کشورهای معاف از ویزا(به استثای ایالات متحده) نیاز به خرید یک مجوز سفر الکترونیک (eTA, $7) دارند.این کار باید پیش از سفر انجام گیرد البته به صورت آنلاین نیز می توان فرم را تکمیل نمود. این کار معمولا چند دقیقه زمان می برد.

اطلاعات بیشتر

در حال حاضر برای ۴۶ کشور،شامل بیشتر اعضای اتحادیه اروپا،استرالیا و نیوزلند برای بازدید از این کشور بیش از ۶ ماه نیازی به ویزا نیست.

در صورتی که شما قصد تحصیل یا کار در کانادا را دارید ویزای جداگانه ای برای کلیه ملیت ها نیاز است.

برای تمدید ویزا باید حداقل یک ماه پیش از انقضای ویزای فعلی خود اقدام نمایید.