نحوه دریافت ویزای دانشجویی کانادا

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۰/۲۳
  • نظرات : بدون دیدگاه

نحوه دریافت ویزای دانشجویی برای کانادا

دانشگاه های کانادا سالانه بیش از ۱۳۰،۰۰۰ دانشجوی بین المللی را پذیرش می کند. کانادا با ارائه یک سیستم آموزشی با کیفیت بالا، امکانات و فرهنگ غنی است. تحقیقات، نشریات علمی و همکاری های بین المللی سه جنبه ای است که کانادا و دانشگاه های آن بر آن تمرکز دارند.

اکنون بیاید ببینیم برای دریافت ویزای دانشجویی چه مراحلی نیاز است:

۱-تصمیم بگیرید برای کدام دانشگاه درخواست و پذیرش نامه ارسال کنید:

پیش از اینکه درخواست خود را برای دریافت ویزای دانشجویی ارسال کنید باید از اینکه در کانادا در چه رشته ای قصد تحصیل دارید مطمئن باشید . پس از پذیرش در دانشگاه کانادایی، یک نامه پذیرش برای درخواست ویزا دریافت خواهید کرد.

دانشگاه های مناسب را بر اساس رشته ای که می خواهید مطالعه کنید پیدا کنید.

بعضی از بهترین دانشگاههای کانادا را در نظر بگیرید.

۲-بررسی کنید آیا برای کانادا نیاز به یک ویزای دانشجویی دارید

اگر در یکی از شرایط زیر هستید، نیازی به تحصیل ویزا (یا تحصیل مجوز) برای کانادا ندارید:

  • شما یک خانواده یا کارمند عضو یک نماینده خارجی در کانادا هستید، که توسط وزارت امور خارجه، تجارت و توسعه کانادا تایید شده است.
  • شما در برنامه ای که کمتر از شش ماه طول می کشد ثبت نام کنید.
  • شما شهروند یک کشور دیگر هستید، اما شما دارای یک موقعیت هند هستید که در کانادا ثبت شده است.

 

با این حال، شما مجوز سفر الکترونیک (eTA) برای پرواز به کانادا نیاز دارید.

۳-برای ویزای دانشجویی کانادا درخواست دهید.

به محض اخذ نامه پذیرش از دانشگاه، نوبت مرحله بعدی  است: درخواست برای ویزای دانشجویی که به صورت محلی به عنوان یک پروانه تحصیلی شناخته می شود.

اولین گام برای به دست آوردن ویزای دانشجویی کانادا:

  • پیش از ورود به کانادا به صورت آنلاین درخواست خود را برای ویزای دانشجویی کانادا در سایت سفارت و مهاجرت کانادا (CIC) ثبت نمایید.
  • در کشورهای دارای دسترسی به اینترنت محدود نیز ثبت درخواست به صورت کاغذی امکان پذیر است.
  • یک نامه پذیرش از موسسه آموزشی تعیین شده (دانشگاهی که توسط دولت کانادا تایید شده است) را ارائه دهید.
  • تأیید منابع مالی کافی برای حمایت از تحصیلات خود در کانادا (هزینه تحصیل و هزینه زندگی)؛
  • تایید عدم سوء پیشینه
  • ارائه مدارک لازم که شما در سلامت کامل هستید

با توجه به مقررات اخذ ویزای اخیر، اگر شما عضو خانواده ای هستید که در کانادا کار می کند یا درخواست اجازه کار دارد ، کار ویزای شما طی دو هفته انجام می پذیرد.در صورتی که قصد  ادامه تحصیل داشته باشید می توانید مجوز درخواست خود را تجدید و یا تمدید نمایید.

نکته مفید: چک کنید که کشور شما در لیست درخواست های بیومتریک برای اجازه تحصیل باشد.

۴-تهیه مدارک مورد نیاز برای ویزای دانشجویی کانادا:

  • فرم درخواست تکمیل شده
  • نامه اصلی پذیرش از دانشگاه؛
  • گذرنامه / سند معتبر که به شما امکان بازگشت به کشور خودتان را می دهد .در صورتی که شما تبعه S باشید نیزای به این سند نیست.
  • دو عکس اخیر در اندازه گذرنامه با مشخصات نام و تاریخ تولد در پشت.
  • اثبات حمایت مالی در طول مطالعات شما که نشان دهنده: هزینه تحصیل + ۸۳۳ CAD در ماه (برای همه استان ها، به جز کبک) و یا هزینه تحصیل + ۹۱۷ ماهانه  CAD / (کبک)؛
  • نامه تفضیل
  • درصورتی که قصد تحصیل در کبک را دارید، باید گواهی پذیرش در کبک را به زبان فرانسه و انگلیسی  به همراه توضیح مترجم و یک کپی از کل اسناد اصلی را در مدارک خود داشته باشید.
  • هزینه مدارک تحصیلی خود را تایید کنید. (۱۵۰ CAD)

۵-زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا:

امکان تحصیل در دانشگاه های کانادا را بدون پذیرش در یکی از تست های زبان انگلیسی این کشور نخواهید داشت . تست های زبان پذیرفته شده عبارتند از:

  • آیلتس
  • کمبریج انگلیسی-پیشرفته
  • تافل

اثبات مهارت های زبان شما در لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای دانشجویی کانادا نیست. اما اینکه مدارکی مبنی بر اثبات توانایی  در زبان انگلیسی  ایده خوبی است.

۶-قرار ملاقات بیومتریک و مصاحبه

بسته به شرایط مورد نیاز برای کشور شما، ممکن است مجبور شوید در یک مرکز درخواست ویزا در کشور خود برای گرفتن یک قرار مصاحبه بیومتریک اقدام کنید. هزینه بیومتریک ۸۵ CAD است. ای هزینه ممکن است علاوه بر هزینه ویزا باشد.

بسته به وضعیت فردی شما نیز ممکن است برای مصاحبه دعوت شوید.مراکز ویزای محلی ممکن است برای خدمات خود هزینه کمی از شما بگیرند.

این بود راهنمای ویزای دانشجویی کانادا برای تحصیل در این کشور که توسط کارشناسان مجرب و مشاوران مرجع و مرکز ویزای کانادا برای شما کاربران گرامی جمع آوری و ارائه شد.