مدارک مورد نیاز ویزای کانادا

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۳/۰۵
  • نظرات : بدون دیدگاه

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کانادا به شرح زیر است:

مدارک ویزای کانادا

۱٫کپی تمام صفحات پاسپورت که مهر یا ویزا دارند (از سال ۲۰۰۴)

۲٫تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (application form).

۳٫ترجمه شناسنامه

۴٫تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (family information).

۵٫یک قطعه عکس ۵*۳ و ۵*۴ رنگی پس زمینه سفید

۶٫ارائه ی ترجمه سند ملکی

۷٫رزرو هتل و بلیط (اختیاری)

۸٫دعوتنامه (اختیاری)

۹٫ترجمه سند ازدواج (اگر زن و شوهر با هم اقدام کنند)

۱۰٫مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله کانادا(Supervisa).

۱۱٫ارائه ی ترجمه مدرک شغلی (برای صاحبین مشاغل جواز کسب لازم است، اما برای کارمندان نامه ی اشتغال به کار و فیش حقوقی باید ارائه شود)

راهنمای مدارک ویزای ۵ ساله کانادا

۱۲٫ ویزای ۵ ساله در اصل ۱۰ ساله بوده اما از آنجا که اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از ۵ سال نیست، مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی ۵ ساله لحاظ می شود.

۱۳٫افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم باشد. (دارنده PR یا مقیم کانادا)

۱۴٫معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند.

این بود مدارک ویزای کانادا که در مرجع ویزای کانادا خدمت شما متقاضیان گرامی ارائه گردید.