نحوه درخواست ویزای توریستی کانادا

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۰/۱۷
  • نظرات : بدون دیدگاه

نحوه درخواست برای ویزای توریستی کانادا

در این مطلب سعی داریم شما را با چگونگی درخواست ویزای توریستی کانادا از طریق به اشتراک گذاری تجربیات ارزشمند مشاوران و کارشناسان مرکز ویزای کانادا آشنا کنیم.

بازدیدکننده به معنای کسی است که به طور قانونی در کانادا است و یا به دنبال مقاصد موقت (مانند کار، تحصیل یا بازدید) به کانادا می رود و کسی ;I شهروند کانادا،  دارای اقامت دائم یا دارنده مجوز وزیر نیست.

ویزای توریستی کانادا یک گزینه مهاجرتی موقت کانادا است که اجازه می دهد گردشگران برای بازدید از کانادا به منظور گردشگری و اوقات فراغت به کانادا سفر کنند.

یک ویزای توریستی کانادا به عنوان ویزای بازدید کننده کانادا و یا ویزای اقامت موقت کانادا (TVR) نیز شناخته می شود .  ویزای توریستی کانادا برای مدت حداکثر شش ماه اعطا می شود.

ویزای توریستی کانادا دارای دو نوع است:

ویزای تک ورودی

ویزای چند ورود

هر دو ویزا برای یک دوره ثابت معتبر هستند و بعد از پایان دادن به آنها نمیتوانند استفاده شوند.

ویزای تک ورود تنها اجازه می دهد تا صاحب ویزا تنها یکبار حق ورود به کانادا را دارد. اگر گردشگر به ایالات متحده سفر کند (از جمله مناطق و حوزه های آن) یا سنت پیر و میکلون، وی برای بازگشت به کانادا نیازی به یک ویزای جدید ندارد.

یک ویزای چند سفره به بازدید کننده اجازه می دهد که به مدت شش ماه چندین بار بدون درخواست ویزای جدید وارد کانادا شود.ویزای چند ورود ممکن است برای ده سال معتبر باشد  یایک ماه پیش از اینکه پاسپورت شخص منقضی شود می تواند معتبر باشد.

معیارهای واجد شرایطین ویزای توریستی کانادا

به منظور رعایت معیارهای واجد شرایط برای یک ویزای توریستی، باید به مقامات مهاجرت موارد زیر را ثابت کنید:

  • گذرنامه معتبر دارید
  • در سلامت کامل هستید
  • منابع مالی لازم برای پرداخت هزینه های خود در کانادا را دارید.
  • محل اقامتی خارج از کانادا دارید و این تضمین که پس از بازدید از کانادا به محل اقامت خود باز می گردید
  • قصد دارید برای مدتی محدود و خاص در کانادا بمانید.
  • پس از اتمام بازدید از کانادا قصد ترک این کشور را دارید.
  • قصد اشتغال به کار در کانادا را ندارید.
  • سوءپیشینه ندارید
  • شما خطر امنیتی محسوب نمی شوید.
  • قوانین این سرزمین را زیر پا نمی گذارید.
  • در صورت نیاز معاینه پزشکی انجام می دهید.

مراحل  مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی کانادا

پیش از درخواست ویزای گردشگری کانادا، اطلاعات کامل در مورد شرایط ویزا / مجوز را در وب سایت CIC بخوانید تا مطمئن شوید که واجد شرایط درخواست این ویزا هستید.زمانیکه از این موضوع مطمئن شدید می توانید به روش زیر برای درخواست این ویزا اقدام نمایید:

مرحله ۱: تعیین نمایید چگونه درخواست می دهید.

می توانید به یکی از دو راه زیر برای ویزا درخواست دهید:

درخواست آنلاین – برای درخواست آنلاین شما باید به کارت اعتباری و یک اسکنر یا دوربین دسترسی داشته باشید تا بتوانید کپی های الکترونیکی مدارک مورد نیاز خود را ایجاد کنید.

درخواست کاغذی:برای درخواست کاغذی ابتدا باید فرم درخواست را دانلود  نمایید و مراحل زیر را طی نمایید.

مرحله ۲: فرم درخواست ویزای گردشگری را پر کنید

دستورالعمل را بخوانید و فرم درخواست را با دقت پر کنید.توجه داشته باشید که درخواست پر شده باید شامل صفحه بارکد باشد. در صورتی که تمامی اطلاعات ، مدارکک و هزینه ها را به صورت کامل ارائه ندهید ممکن است درخواست شما رد شود.

مرحله ۳: هزینه پردازش را پرداخت کنید

هزینه درخواست ویزای خود را پرداخت کنید. هزینه ها باید از طریق پیش نویس بانکی یا چک تأیید شود.توجه داشته باشید که پیش از پرداخت باید اخرین اطلاعات مربوط به هزینه  ویزا سایت را چک نمایید.

مرحله ۴: مرکز درخواست ویزای محلی کانادا (CVAC) را بررسی نمایید

مرکز درخواست ویزای محلی کانادا (CVAC) را ببینید. به خاطر داشته باشید که گذرنامه، عکس ها، فرم های تکمیل شده و تمامی اسناد حمایتی را به عنوان چک لیست و هزینه CIC و دستورالعمل های پرداخت همراه داشته باشید.

مرحله ۵: ارسال فرم درخواست

در CVAC درخواست تکمیل شده خود را ارسال کنید و هزینه های خدمات خود را پرداخت کنید.در ازای  ارائه اسناد یک رسید دریافت می کنید . این رسید شامل شماره پیگیری  منحصر به شماست که برای بررسی انلاین پیشرفت  پروسه کار شما ضروری است.

شما همچنین بایستی بیومتریک خود را ارائه دهید.

مرحله ۶: پیگیری آنلاین در خواست

با استفاده از شماره رد یابی منحصر به خودتان، در سایت می توانید پروسه پیشرفت درخواست خود را مشاهده نمایید.

تمدید ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی می تواند  تمدید شود، برای تمدید باید ۳۰ روز پیش از انقضای تاریخ ویزای اولیه درخواست درخواست نمایید.

هزینه های مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا

هزینه ویزا برای  تک ورود – CAD 100 (INR 5،۵۰۰٫۰۴)
هزینه ویزا برای ورود چندگانه – CAD 100 (INR 5،۵۰۰٫۰۴)
تمدید ویزای توریستی کانادا (اقامت موقت) – CAD 100 (INR 5،۵۰۰٫۰۴)

توجه داشته باشید:

  • درصورتی که از بازدید منصرف شوید، هزینه درخواست شما عودت نمی شود.
  • تبدیل ارز برنا بر قیمت روز است و ممکن است تغییر نماید

باید ها و نبایدهای درخواست ویزای توریستی کانادا

این باید ها و نبایدها را برای درخواست ویزای توریستی باید به خاطر داشته باشید.

باید ها

تقاضای ویزای توریستی را باید حداقل چند هفته پیش از تاریخ سفر برنامه ریزی شده خود ارسال نمایید .

فرم درخواست ویزا را با دقت تمام جزئیات دقیق پر کنید.

برای ارسال فرم درخواست ویزا، تمام فرم ها را تهیه کنید و مدارک را تأیید کنید.

نبایدها

اسناد جعلی برای ویزا خود را ارائه ندهید

حقایق را در درخواست ویزای خود مخفی یا جعل نکیند.