ویزای مولتی ۵ ساله کانادا چیست؟

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۳/۰۵
  • نظرات : 2دیدگاه

اگر از متقاضیان ویزای کانادا هستید حتما نام ویزای مولتیپل یا ویزای ۵ ساله کانادا را شنیده اید و باید در این مورد بیشتر بدانید ویزای مولتی ۵ ساله کانادا چیست و چه مزایایی دارد؟ همچنین برای اخذ این نوع ویزای کانادا چه مدارکی نیاز دارید که در اینجا توضیحاتی کامل برای شما شرح میدهیم:

ویزای طولانی مدت چندگانه یا Multiple-Entry نوعی از ویزاست که دارای دو مزیت مهم است که در اینجا برای شما توضیح خواهیم داد:

ویزای مولتی 5 ساله کانادا

مزیت های ویزای بلند مدت مولتی ۵ ساله کانادا

۱٫اولین مزیت ویزای مولتیپل این است که به دارنده ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات به کانادا تردد کند.
۲٫از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف

توجه: ویزای مالتیپل تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است.
اعتبار ۴ ساله ویزای مولتیپل به این خاطر است که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا ۵ سال اعتبار دارند.
طبق دستورالعمل اداره مهاجرت کانادا، چنین ویزایی به طور معمول شامل دو گروه زیر می شود:

  • افرادی که به دلایل مورد قبول کنسولگری به صورت مداوم به کانادا سفر می کنند.
  • پدر و مادرهای مسن و بازنشسته ای که قبلاً از طریق فرزندانشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده باشند.

به طور کلی سیاست دولت کانادا به شکلی است که تا جایی که ممکن است تقاضای پدر و مادرها برای ویزای کانادا را با دیده اغماض بررسی کند و به این گروه ویزا بدهد، بویژه پدر و مادرهایی که بازنشسته شده اند و انگیزه ای برای کار و زندگی در کانادا ندارند و قبلا هم برای مهاجرت به کانادا از طریق فرزندانشان اقدام کرده اند.

البته باید بدانید هیچ تضمینی برای اخذ ویزای کانادا وجود ندارد و در نهایت این افسر مهاجرت کانادا است که تصمیم می گیرد برچسب ویزا را برای شخص بزند یا نه.

چگونه ویزای مالتیپل ۵ ساله کانادا را اخذ کنیم؟

اگر در یکی از دو دسته فوق قرار دارید میتوانید شانس خود را برای اخذ ویزای مالتیپل کانادا امتحان کنید و هنگام تقاضای ویزای مسافرتی، به جای ویزای تک ورودی Single-entry تقاضای ویزای چندگانه Multiple-entry بدهید و امیدوار باشید افسر مهاجرت در ان روز تصمیم بگیرد با درخواست شما موافقت کند.

نکته جالب اینکه اگر کسی شرایط ویزای چندگانه را داشته باشد ولی تقاضای ویزای تک ورودی بدهد، افسر مهاجرت برای این شخص ویزای تک ورودی معمولی صادر می کند ولی در نامه ای که به وی ارسال میشود به شخص  اطلاع خواهند داد که اگر ویزای چندگانه تقاضا می داد هم مورد قبول واقع می شد.

اگر جز دو گروه فوق نباشیم آیا امکان اخذ ویزای مالتیپل وجود دارد؟

تجربه چندین ساله ما در زمینه اخذ ویزای کانادا توریستی معمولی و ویزای مولتیپل کانادا باعث میشود به این سوال شما پاسخ قطعی بلی را بدهیم.

در واقع اخذ برچسب ویزای مالتیپل شما مشروط به قانع کردن افسر مربوطه است و درست همینجاست که شما به گروه کارشناسان مجرب و معتبر نیاز خواهید داشت.

برای دریافت ویزای مولتی ۵ساله کانادا علاوه بر مدارک فوق مدارک زیر را نیز نیاز دارید:

مدارکی که برای ویزای مولتی ۵ ساله کانادا مورد نیاز است عبارتند از:

۱٫مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا

۲٫ارزشیابی مالی فرد مقیم در کانادا

۳٫T4

۴٫گواهی حقوقی فرد مقیم در کانادا

۵٫بیمه یک ساله برای متقاضی

۶٫ارائه نتیجه آزمایشات متقاضی از طرف پزشکان مورد تایید.