چگونه در کانادا ویزای شینگن بگیریم؟

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۱۰
  • نظرات : بدون دیدگاه

درخواست ویزای شنگن در کانادا

مقررات و الزامات ویزای شینگن برای شهروندان و ساکنان کانادا

شهروندان کانادایی که از گذرنامه های کانادا استفاده می کنند می توانند در منطقه شنگن کشورهای اروپایی برای تجارت و یا تفریح با ۹۰ روز اقامت  سفر کنند.

کانادایی ها چه مدارکی برای ورود به منطقه شنگن نیاز دارند:

  • یک گذرنامه کانادا، بااعتبار حداقل سه ماه
  • دلیل موجه برای سفر
  • اثابت وجود منابع مالی کافی به منظور
  • مطابقت با شرایط ورودی دیگر برای هر کشوری که بازدید می کنید و یا سفر می کنید.

شهروندان کانادایی می توانند بدون داشتن ویزای شنگن در این کشورهای اروپایی ذکر شده در زیر سفر کنند:

  • اتریش
    بلژیک
    جمهوری چک
    دانمارک
    استونی
    فنلاند
    فرانسه
    آلمان
    یونان
    مجارستان
    ایسلند
    ایتالیا
    لتونی
    لیتوانی
    لوکزامبورگ
    مالت
    هلند
    نروژ
    لهستان
    کشور پرتغال
    اسلواکی
    اسلوونی
    اسپانیا
    سوئد
    سوئیس
    لیختن اشتاین

شهروندان غیر کانادایی که مایل به سفر به هر کشور عضو منطقه شنگن هستند ممکن است نیاز به یک روادید شنگن را بسته به شهروندی خود داشته باشند. برای تعیین اینکه آیا شما نیاز به ویزا دارید،بسته به کشوری تبعه خود داشته باشند . برای تعیین اینکه آیا شما نیاز به ویزا دارید، لطفا لیستی از اتباع مورد نیاز برای دریافت ویزای شنگن را بررسی کنید.

پناهندگی کنوانسیون: صاحبان یک سند مسافرتی آکادمی کانادا (کنوانسیون ۲۸ ژوئیه ۱۹۵۱) برای گذراندن و / یا اقامت کوتاه مدت (به عنوان مثال برای اهداف گردشگری یا کسب و کار تا ۹۰ روز) در منطقه شنگن، نیازی به ویزا ندارند.

چه کسانی می تواند برای ویزای شنگن در کانادا درخواست دهد؟

همه شهروندان غیر کانادایی که نیاز به ویزا برای ورود به منطقه شنگن دارند باید یک کارت اقامت دائم معتبر یا مجوز معتبر برای کانادا با حداقل ۳ ماه اعتبار داشته باشند . در صورتی که ویزای کانادا شما منقضی شده باشد، قبل از درخواست، آن را تمدید کنید.

فقط درخواست های ساکنان کانادا (ساکنان دائمی، افرادی که دارای ویزای دانشجویی کانادایی یا مجوز کار هستند) قابل پذیرش است.درخواست های مربوط به افرادی که ویزای بازکننده درازمدت هستند باید ابتدا ثابت نمایند که در کشور خودشان امکان در خواست را ندارند. غیر کانادایی ها باید به صورت سفارشی در سفارت یا کنسولگری برای ویزای شنگن منطقه درخواست کنند. توصیه می شود که پناهجویان به طور مستقیم و شخصی از سفارت یا کنسولگری درخواست ویزا دهند تا مصاحبه شوند، اثر انگشت انها اسکم و بیومتریک انجام شود.

در کدام  سفارت کانادا در کانادا باید برای گرفتن ویزای شینگن درخواست کنم؟

بسته به اهداف و / یا مدت بازدید شما – مشخصاتی وجود دارد که بیشتر در مورد سفارت یا کنسولگری که باید اعمال می شود را مشخص کنید.

در صورت بازدید از یک کشور شنگن باید در سفارت یا کنسولگری کشور مقصد درکانادا  خواست دهید.

در صورت بازدید از بیش از یک کشور شنگن – باید در سفارت یا کنسولگری نمایندگی کشور مقصد اصلی خود (کشور طولانی ترین اقامت) درخواست کنید.

اگر بیشتر از یک کشور شنگن با مدت اقامت یکسان اقامت داشته باشید، باید در سفارت یا کنسولگری که نماینده کشور شنگنی که ابتدا وارد آن می شوید، درخواست دهید.

اگر قصد دارید تا بیش از ۹۰ روز در منطقه شنگ اقامت داشته باشید، باید برای اقامت (ویزای اقامت طولانی مدت) درخواست کنید، نه یک ویزای شنگن.

لطفا توجه داشته باشید که اگر شما ساکن کانادا نیستید، باید در سفارت یا کنسولگری خود در کشور خود درخواست بدید.

اسناد ویزا برای ویزای شنگن برای ساکنان کانادا

  • گذرنامه معتبر یا سند سفر
  • لطفا مطمئن شوید که:
  • گذرنامه شما در ۱۰ سال گذشته صادر شده است (تمدید نشده)
  • گذرنامه شما دارای ۲ صفحه کامل خالی باشد، یکی برای مهر ویزا و یک صفحه اضافی
  • حداقل سه ماه گذرنامه شما اعتبار داشته باشد
  • اصل کارت اقامت دائم معتبر یا ویزای مهاجرت چندگانه معتبر برای کانادا باید ارائه شود.
  • مجوز اقامت کانادا یا ویزا باید حداقل سه ماه پس از خروج منتخب از قلمرو کشورهای عضو شنگن معتبر باشد.
  • یک فرم درخواست که به طور کامل پر شده و توسط متقاضی امضا شده است
  • یک عکس با فرمت پاسپورت که دارای پس زمینه روشن که، به درستی رنگی شده است و ویژگی های چهره کامل را نشان دهد.عکس باید کمتر از سه ماه پیش گرفته شده باشد و در فرم درخواست چسبانده شود. در صورت رتوش عکس، رد می شود.
  • نامه ای که هدف سفر به اروپا را توضیح می دهد.
  • تأیید تدارکات سفر: رزرو پرواز / رزرو سفر یا سایر مدارک حمل و نقل در نظر گرفته شده و مسیر سفر کامل خود را به اروپا (اگر چندین کشور شنگن بازدید می شود یا اگر سفر چندین کشور شنگن و کشورهای غیر شنگن را پوشش دهد)
  • بیمه درمانی مسافرتی اعلام کند که شما در مورد اورژانس پزشکی و بازپرداخت در کل منطقه شنگن (حداقل پوشش ۳۰،۰۰۰ یورو – تقریبا ۵۰،۰۰۰٫۰۰ CAD) پوشش داده شده اید.

اثبات اقامت در اروپا:

  • شواهدی از اثبات رزرو هتل یا قرارداد اجاره
  • دعوتنامه از میزبان اروپایی (اعضای خانواده، دوست شما) همراه با کپی از گذرنامه یا شناسنامه (مدارک حمایتی)
  • اثبات توانایی مالی
  • وضعیت اخیر حساب بانکی کانادایی برای سه ماه گذشته که حداقل ۷۰ CAD برابر ۴۵€ per در هر روز خرج شده
  • یا چک مسافرتی
  • نامه دعوت نامه ای (که بیش از ۴ هفته طول بکشد) از طرف شریک تجاری در اروپا تایید می کند که سفر تجاری و برنامه سفر شما شامل نام و آدرس کامل تماس گیرنده در کشور مربوطه
  • پیش پرداخت Xpresspost پاکت (فقط کانادا پست)، استاندارد منطقه ای به انتاریو و یا استاندارد ملی به تمام استان های دیگر (محموله تنها به آدرس کانادا!)

هزینه ویزا (حدود ۹۵٫۰۰ CAD )

تبصره: باید از اسناد اصلی نیز نسخه های فتوکپی ارسال شود و اسناد نباید مربوط به بیشتر از یک ماه باشد.

برای کارکنان:

  • قرارداد استخدام
  • اعلامیه بانک مربوط به حداقل ۶ ماه قبل
  • اجازه ترک از سوی کارفرما
  • فرم بازپرداخت مالیات بر درآمد (ITR) و یا گواهی مالیات بر درآمد که در منبع حقوق و دستمزد محاسبه شده است

برای کارفرمایان:

  • یک کپی از مجوز کسب و کار شما
  • اعلامیه شرکت مربوط به شش ماه قبل
  • مالیات بر درآمد (ITR)
  • برای دانشجویان خارجی در کانادا:
  • نامه مرجع موسسه آموزشی (مدرسه / کالج / دانشگاه) که نشان می دهد شما در وضعیت خوبی قرار گرفته اید، تاریخ اصلی و تاریخ مورد انتظار برای فارغ التحصیل شدن است.

برای بازنشستگان:

  • وضعیت ۶ ماه گذشته
  • اگر بیکار و با یک شهروند اتحادیه اروپا ازدواج کنید:
  • اخیرا (کمتر از ۳ ماه) تأیید نامه اشتغال از کارفرمای زن و شوهر خود که بیانگر موقعیت در شرکت و تاریخ شروع آن است،
  • گذرنامه معتبر همسر
  • یک گواهی ازدواج رسمی ترجمه شده است. ترجمه باید به زبان انگلیسی یا در زبان رسمی یا زبان رسمی کشور اروپایی که درخواست ویزا داده اید صورت گرفته باشد.
  • مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا برای کودکان زیر سن قانونی
  • گواهی اصلی تولد
  • رضایت سفر که از طرف والدین امضا شده باشد
  • اگر یکی از والدین در کانادا نباشد، آنها باید رضایت نامه خود را به سفارت / کنسولگری آلمان در کشور اقامت خود ارسال کنند

نکته: تمام اسناد باید به زبان انگلیسی یا به طور رسمی توسط یک مترجم معتبر  به زبان رسمی کشور اروپایی که برای ویزا درخواست می کنید ترجمه شوند.

درخواست ویزا و زمان پردازش

شما فقط می توانید برای یک ویزا در مدت سه ماه از سفر برنامه ریزی شده خود به کشورهای شنگن درخواست کنید. از آنجا که درخواست های ویزا پذیرفته شده معمولا برای پردازش حدود ۱۵ روز طول می کشد، باید حداقل ۱۵ روز قبل از سفر مورد نظر خود به اروپا اقدام کنید. شما باید آگاه باشید که مواردی وجود دارد که مستندات اضافی مورد نیازاست.بررسی فرم می تواند تا حداکثر ۶۰ روز طول بکشد.

با این حال، موارد خاصی وجود دارد که متقاضیان می توانند با استفاده از روش های سریعتر ویزای سریعتری دریافت کنند:

متقاضیانی که دارای یک عضو خانواده شهروندی EEA یا اتحادیه اروپا هستند.

موارد اضطراری فوق العاده پزشکی

هزینه ویزای شینگن برای ساکنان کانادایی

هزینه درخواست ویزای کانادا در کانادا می تواند از ۳۰ پوند برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال به ۵۱ پوند برای بزرگسالان (بسته به نوسانات ارز) متفاوت باشد.

توجه: در نظر داشته باشید که این هزینه ها ممکن است بسته به نوسانات ارز تغییر کند و فقط می تواند در CAD پرداخت شود.

چه موقع باید درخواست کنم؟

بهترین زمان برای درخواست حداقل ۱۵ روز قبل از سفر مورد نظر به اروپا است. اگر زودتر هم درخواست دهید بهتر است البته نه زودتر از سه ماه

اگر ویزا من رد شود باید چه کاری انجام دهم؟

در صورت رد ویزا امکان درخواست تجدید نظر دارید. کلیه اعتراضات بنا بر قانون ملی کشور توسط تصمیم گیرنده نهایی صورت می گیرند.

این بود راهنمای ویزای شینگن در کانادا، البته برای دریافت ویزای شینگن در ایران مرکز ویزای کانادا دو مرکز معتبر را به شما معرفی مینماید: مرکز ویزای شینگن و مرجع ویزا شینگن.